Nóż kuchenny. .. więcej
Przewidywany czas wysyłki: 5 dni
Kucharz nóż. Jeśli używasz nóż z szerokim ostrzem przetnie powierzchnię gładka. Celem gładkich i ostrych krawędzi, jest to, że z surowych owoców i mięsa na pokładzie cięcia uciekł najmniejszej ilości soku. Na gorącej patelni z gładkiej powierzchni kawałek mięsa szybko zamknięte. Soki, które sprawiają, że smak mięsa zyski, a zatem pozostają wewnątrz mięsa nie wysycha. Ostrym kucharskie nóż można pokroić w cienkie plasterki i pomidorów, pieczywa chrupkiego, posiekane scallion, ogórka, plasterków i wyrzeźbić twardsze warzywa, pokrojone mięso lub ryby, oczyszczone i posiekane cebula, czosnek przetrzyj krawędź noża, pieprz, itp. rozpylać w ręce profesjonalnych kucharzy najczęściej otrzymują szczególnie duże noże kuchenne
marki: | Victorinox |
Intrastat: | Nože - 0,20 - 82119300 |
Przewidywany czas wysyłki: | 5 dni |