(Wyprzedane) Summit To Eat pudding z jabłkową kruszonką (kruszonką) 812100

(Wyprzedane) Summit To Eat pudding z jabłkową kruszonką (kruszonką) 812100

Apple crumble z kremem (kruszyć). .. więcej

Summit To Eat pudding z jabłkową kruszonką (kruszonką) 812100

Składniki:
Całe mleko (55%) / śmietany (mleko) (24%) / pieczone owsiana (płatki, cukier, olej rzepakowy, miód) (8%) / proszek kremem (kukurydzianej barwnik E160 (b) substancje zapachowe) (6 %) / cukier, jabłkowy (regulator kwasowości, kwas askorbinowy, kwas cytrynowy) (1%).

parametry:

1 służy
Opakowanie Waga 87 g
Waga po przygotowaniu
Wartość energetyczna 447 kcal
Białko 7,4 g
Węglowodany 53,5 g
Cukry 26,4 g
Tłuszcz 22,1 g
Że kwasy tłuszczowe 12,7 g
Włókno 2,4 g
Alergeny mleka, zboża zawierające gluten (płatki owsiane)
Trwałość 7 lat

Przygotowanie:

1. Oderwij brzeg worka
2. Usunąć worek zawierający zmiatacz tlenu (niepalne worek zawierający żelazo Oxyd osuszający)
3. Worek wlać gorącą wodą (145 ml) i mieszano.
4. Zamknąć torbę i pozostawić do nawodnienia treści.
5. Po 8 minutach mieszania i posmak.

Danie można jeść prosto z worka lub w razie potrzeby służyć na talerzu.

Bez użycia sztucznych środków konserwujących:
W związku z korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed posiłkami Mountain House ma doskonały naturalny aromat.

Selfkie są zalety vymrazovaných jedzenie?

  • Wygląd - liofilizowane (liofilizacji) żywność zachowują swój pierwotny kształt i strukturę, oprócz żywności do osuszonego powietrza do kurczenia się i kurczyć w wyniku obróbki w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywności w ciągu kilku minut z powrotem do swojej pierwotnej postaci.
  • Smak - smakują one tak dobre, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, bez smaku. Więc pokarmy liofilizowane zachowują praktycznie wszystkie swoje smaki, witamin i składników odżywczych.
  • Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażania żywności uwalnia się od 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty transportu. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg po zamarzaniu - jednej dziesiątej początkowej masy! Szybko, jednak może być nawodniony z powrotem do pierwotnej wagi.
  • Długa żywotność - zamrażanie żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat w temperaturze pokojowej, bez jakichkolwiek uszkodzeń lub pogorszenia.
  • Niskie koszty magazynowania - ponieważ może być przechowywany w temperaturze pokojowej, nie wymagają drogiego zimno lub w lodówce obszar pamięci, tak że jest znacznie tańsze przechowywanie.

Newsletter

Dowiaduj się na bieżąco o wszystkich nowościach.